Onlinemøde for tillidsvalgte om rådighedstillæg

© Copyright

Del artikel:

DM inviterer til onlinemøde for tillidsrepræsentanter og -suppleanter om rådighedstillæg.

I DM fortsætter vi med at gøre en indsats for, at flere medlemmer får rådighedstillæg.

Indsatsen har været i gang siden 2021, og det er vores oplevelse, at der er skabt en større bevidsthed om at sikre medlemmerne rådighedstillæg.

Men både I som tillidsvalgte og vi som konsulenter oplever forsat usikkerhed om, hvornår der er ret til rådighedstillæg. Den usikkerhed vil vi gerne håndtere i en løbende dialog mellem jer som lokale tillidsrepræsentanter og sekretariatet - derfor inviteres I til onlinemøde om rådighedstillæg. 

På mødet vil vi kort orientere om status på sekretariatets arbejde med at sikre rådighedstillæg til flere. Herefter vil vi meget gerne have jeres input og erfaringer. I må også meget gerne dele de udfordringer, I måtte opleve.

Der vil desuden på mødet være plads til, at I kan stille alle de spørgsmål, I har behov for at stille, og vi vil forsøge at besvare dem alle. 

Form

Mødet afholdes online via værktøjet Teams. Du får tilsendt login-information samtidig med bekræftelse på din tilmelding. 

Målgruppe

Mødet er forbeholdt tillidsrepræsentanter og -suppleanter repræsenterende DM-medlemmer på offentlige arbejdspladser, dog henvender mødet sig ikke til VIP'ere og DM-DSL'ere. 

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 29. maj 2024 12:00 - 13:00
Sted Online
Tilmeldingsfrist 27. maj 2024 - kl. 08:00
Medlemspris Gratis
Pris for andre Gratis

Seneste nyheder

Alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje

}