Venteliste

Diplomuddannelse Strategisk Ledelse

Del artikel:

Diplomuddannelsesforløbet er særligt tilrettelagt til medlemmer af DM, der er TR, TRS eller AMR. Du deltager i et intensivt forløb på højt niveau med en afsluttende eksamen.

3 dages internat.  

Udbytte  

Du tilegner dig viden om teorier, begreber og modeller om organisation, strategisk ledelse og arbejdsmiljø for at kunne forstå strategisk ledelse i et organisatorisk og samfundsmæssigt perspektiv. Du får mulighed for at arbejde med din egen arbejdsplads som case og udvikler dine færdigheder, så du kan analysere den organisatoriske kapabilitet og agere kompetent i din praksis som tillidsvalgt.  

Uddannelsen udgør 5 ECTS-point i Diplomuddannelse i Ledelse og ækvivalerer det valgfri modul "Strategisk ledelse".   

Form  

Uddannelsesforløbet finder sted i samarbejde med Københavns Professionshøjskole, er meget intensivt og starter med et obligatorisk introduktionsmøde (online) og afsluttes med en mundtlig eksamen, der bliver bedømt med karakter.

Vær opmærksom på, at der er obligatorisk forberedelse knyttet til undervisningsforløbet, og der er en klar forventning om, og undervisningen tilrettelægges efter, at du har forberedt dig, inden du møder op til undervisningen.

Hvor meget tid der skal bruges på forberedelsen er individuelt, men flere dage er ikke urealistisk. Du skal bl.a. sætte dig godt ind i stoffet via læsning af 2 grundbøger, som du får tilsendt ca. 2 måneder, før undervisningen starter, en del artikler og uddrag, du skal læse, og du skal også løse en forberedende opgave. 

Undervisere  

Undervisere er arbejdsmiljøkonsulent i DM, Søren Bjerregaard Kjær samt Jesper Kreutzmann, lektor og cand.merc. i Strategi, Organisation og Ledelse fra Københavns Professionshøjskole.

Målgruppe  

Uddannelsen er forbeholdt medlemmer af DM, der er tillidsrepræsentanter, -suppleanter eller arbejdsmiljørepræsentanter i både det offentlige og det private. Du skal have gennemført DM’s TR-grunduddannelse eller tilsvarende for at få adgang til uddannelsen. Der dispenseres ikke herfra.  

 

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 22. maj 2024 - 24. maj 2024 10:00 - 15:30
Sted Hotel Sixtus Teglgårdsvej 73 5500 Middelfart
Tilmeldingsfrist 8. maj 2024 - kl. 16:00
Afmeldingsfrist 22. april 2024 - kl. 21:59
Medlemspris Gratis
Pris for andre Gratis

Seneste nyheder

Alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje

}