Gå til sidens indhold

NGO-dagen 2018

Den bæredygtige karriere - hvordan gør man?

At kravle op ad karrierestigen i en NGO er en sag for sig. Der er stort pres i form af skiftende politiske vinde, kamp om puljemidler og et konstant brændende ønske om at gøre verden til et bedre sted.

Akademikerne, Djøf og DM inviterer dig til NGO-dag 11. oktober 2018 kl. 16.30-21.00 i Akademikerhuset på Frederiksberg, Peter Bangs Vej 30, 2000 Frederiksberg. Arrangementet foregår i kantinen.

Programmet i år giver dig input til din karriere, og hvordan du kan brænde for en sag uden at brænde ud. Vi har udvalgt to spændende oplægsholdere til at give input og skabe debat om din karriere i en NGO. Du får også mulighed for at netværke med andre fra branchen.

  • Camilla Gregersen, formand for Dansk Magisterforening, byder velkommen
  • Hanna Line Jakobsen, udviklingschef i Unicef og tidligere generalsekretær i Røde Kors, fortæller om sine erfaringer som leder i NGO-branchen, og hvordan man skaber sig en bæredygtig karriere
  • Lina Matz, selvstændig konsulent i AS 3 og ekstern lektor på CBS, giver et overblik over de tendenser, hun ser for karriereveje i NGO’er og deler værktøjer til work-life balance
  • Kl. 19.00 Middag og vin

Arrangementet er forbeholdt medlemmer ansat i en NGO eller i interesseorganisation.

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 11. oktober 2018

16:30 - 21:00

Sted Dansk Magisterforening

Peter Bangs Vej 30
2000 Frederiksberg
DNK

Tilmeldingsfrist

30. september 2018

Medlemspris

Gratis

Pris for andre

Kun for medlemmer

Log ind for at tilmelde