Organisation, Samarbejde og Trivsel

Del artikel:

Få viden om organisationer, samarbejde, arbejdsmiljø og trivsel på arbejdspladsen. En del af DM's TR-grunduddannelse.

2 dages internat.

Udbytte

Du får viden om organisationer og arbejdsfællesskaber samt en indføring i arbejdsmiljø, stress og trivsel blandt akademikere, så du kan medvirke til at styrke arbejdsfællesskabet og arbejdsmiljøet i din organisation.

Undervejs bliver du også præsenteret for tilgange og værktøjer til at få indflydelse på din egen arbejdsplads, og du får mulighed for at sparre med underviserne og de andre deltagere om konkrete cases.

Indhold

  • Forstå din organisation
  • Arbejdsmiljø blandt akademikere samt love og regler
  • Social kapital: tillid, retfærdighed og samarbejde i organisationen
  • Det grænseløse arbejdsliv
  • Stress
  • Politikker og handlemuligheder på arbejdspladsen

Form

Undervisningen lægger op til aktiv deltagelse og veksler mellem oplæg, gruppeopgaver og rollespil, så der er rig mulighed for at afprøve teorien i praksis.

Vær opmærksom på at det forventes af dig, og undervisningen er fra starten tilrettelagt efter, at du har forberedt dig, forinden du møder op til undervisningen. Tid til forberedelse er individuelt, men 2-3 timer er et ikke urealistisk estimat.

Målgruppe

Kurset er forbeholdt tillidsrepræsentanter, -suppleanter, arbejdsmiljørepræsentanter samt kontaktpersoner i både det offentlige og det private. Arbejdsmiljørepræsentanter skal have gennemført den lovpligtige grunduddannelse. Tillidsrepræsentanter og -suppleanter samt kontaktpersoner skal have gennemført TR-grunduddannelsens introdel (”Velkomstmøde for nye tillidsvalgte” og ”Intro til TR-rollen”) for at kunne deltage i dette kursus. Der dispenseres ikke herfra.

 

Vidste du, at du som medlem af DM kan supplere din TR-uddannelse med DM's gratis onlinekurser?  Se mere her og opret en profil for at få fuld adgang til alle DM's onlinekurser. 

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 7. maj 2024 - 8. maj 2024 10:00 - 16:00
Sted Hotel Sixtus Teglgårdsvej 73 5500 Middelfart
Tilmeldingsfrist 29. april 2024 - kl. 16:00
Medlemspris Gratis
Pris for andre Gratis

Seneste nyheder

Alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje

}