Forhandling og Løn

Del artikel:

Få personlig erfaring med forhandlingssituationer og bliv skarp på forhandlingsprocesser. En del af DM's TR-grunduddannelse.

Internat 2 dage.

Udbytte

Du bliver klædt på til at forhandle og får redskaber til at planlægge og forberede forhandlinger. Gennem øvelser og rollespil får du personlige erfaringer med at være i forhandlingssituationer og i at reagere hensigtsmæssigt under pres. Du bliver samtidig trænet i at se muligheder i selve forhandlingssituationen.

Indhold

  • Hvad er til forhandling
  • Retorik og kommunikation i forhandlingssituationen
  • Relationer før, under og efter forhandlinger
  • Viden om løn og aftaleret, herunder gode råd om fx nyansættelser, lønforhandlinger, forhandling af politikker på arbejdspladsen og køreplan for kollektive overenskomster
  • Rollespil med cases

Vær opmærksom på at det forventes af dig, og undervisningen er fra starten tilrettelagt efter, at du har forberedt dig, forinden du møder op til undervisningen. Tid til forberedelse er individuelt, men et par timer er et ikke urealistisk estimat. 

Form

Undervisningen lægger op til aktiv deltagelse og veksler mellem oplæg, gruppeopgaver og rollespil, så der er rig mulighed for at afprøve teorien i praksis.

Målgruppe

Tillidsrepræsentanter, -suppleanter, arbejdsmiljørepræsentanter samt kontaktpersoner i både det offentlige og det private. Du skal have gennemført TR-grunduddannelsens introdel (”Velkomstmøde for nye tillidsvalgte” og ”Intro til TR-rollen”) for at kunne deltage i dette kursus. Der dispenseres ikke herfra.

Vidste du, at du som medlem af DM kan supplere din TR-uddannelse med DM's gratis onlinekurser?  Se mere her og opret en profil for at få fuld adgang til alle DM's onlinekurser. 

Praktiske oplysninger

Tidspunkt 14. maj 2024 - 15. maj 2024 10:00 - 16:00
Sted Hotel Sixtus Teglgårdsvej 73 5500 Middelfart
Tilmeldingsfrist 7. maj 2024 - kl. 16:00
Medlemspris Gratis
Pris for andre Gratis

Seneste nyheder

Alle nyheder

Akademikerbladet

Akademikerbladet.dk

Genveje

}